A megrendelt termékek összekészítése és szállítási határideje a megrendelés beérkezésétől számítva várhatóan 5-7 munkanapot vesz igénybe. Egyes termékeknél kivételes esetekben viszont a csomag összekészítése illetve a szállítási idő 14 munkanapot is kitehet, erről e-mailben értesítjük  Önt.

 

CSOMAGKÜLDÉS AUTOMATÁBA

A Foxpost csomagautomatás átvétel díja előre utalás esetén 850 Ft, utánvéttel bankkártyás fizetés  esetén 975 Ft, 20.000 Ft felett ingyenes!

A csomagpontra rendelt termékek utánvételi összegét KIZÁRÓLAG bankkártyával tudod rendezni!

Egy csomag maximális súlya 25 kg ill. maximum 60 cm x 36 cm x 62 cm (XL) méretű lehet.
Az ennél nagyobb, súlyosabb rendelést csak két vagy több csomagban tudjuk teljesíteni.
Ahány csomag annyiszor kerül felszámolásra a szállítási költség!

Amennyiben a megrendelt termék méreteiből adódóan nem fér bele az automatába, a csomagot kizárólag házhozszállítással tudjuk eljuttatni vásárlónk részére. Erről külön tájékoztatjuk megrendelőnket.

Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, a Foxpost SMS-ben értesítést küld a címzettnek. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.
Miután a csomagot behelyezték az automatába, 3 nap áll a címzett rendelkezésére, hogy átvegye azt.

Miután a futár átvette a csomagot, a címzett egy munkanapon belül már át is veheti azt a választott célautomatából.

CSOMAGKÜLDÉS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL

A futáros házhoz szállítás díja előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén 1.380 Ft, utánvéttel 1.505 Ft, 20.000 Ft felett ingyenes.

Miután a Foxpost futár átvette a csomagot, 2 munkanapon belül kiszállítják a címzettnek.

Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt.

Sikertelen kézbesítés esetén e-mail útján küldünk értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését. A futár elérhetősége a csomag érkezéséről szóló e-mail értesítésben megtalálható, így szükség esetén a címzett egyeztethet vele a kézbesítés időpontjáról.

 

 

Vissza a tetejére