Akció!

20 az 1-ben kulcstartó

3,990Ft 1,790Ft

A csomag tartalma:

– 1 db 20 az 1-ben kulcstartó

Veled is gyakran előfordul, hogy épp az az eszköz nincs kéznél, amire a legnyagobb szükséged lenne? Esetleg kibontanál egy üdítőt de nincs nálad sörnyitó? Ezzel az eszközzel minden hétköznapi, apró szerszámot igénylő műveletet végrehajthatsz, és a kulcsaid is mindig kéznél lesznek! 

Vonalzója és drótvágója segítségével egyszerűen és könnyedén szabhatsz méretre bármilyen drótot. Karabineres kialakításának köszönhetően a kulcscsomódat sosem fogod elhagyni. Többé nem kell sör- vagy konzevrnyitót cipelned magadnál; a 20 az 1-ben kulcstartó mindkettőt tartalmazza. A feszítővas segítségével bármilyen szorult helyzetből könnyedén kikeveredhetsz.

Tulajdonságok:

– Anyag: edzett acél

– 20 különböző funkció

– Praktikus kialakítás

Funkciók: Vonalzó, Vezeték/kábel csupaszoló/blankoló/, Gyorskioldó klip, Üvegnyitó, Doboz kinyitó, 1.4-es villáskulcs, Kis csavarhúzó, Kis lapos szemüveg csavarhúzó, Közepes lapos csavarhúzó, Nagy lapos csavarhúzó, Küllőkulcs, Körömtisztító, Borotvaéles vágópenge, 5/16-os csavarkulcs, Feszítővas, 3/8-as csavarkulcs, 1/2-es csavarkulcs, 9/16-os csavarkulcs, Reszelő

Bemutató Videó: 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„20 az 1-ben kulcstartó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére