Akció!

Levenhuk LabZZ M101 mikroszkóp – ametiszt

19,990Ft 11,990Ft

A csomag tartalma:

-Mikroszkóp
-Objektívek: 4x, 10x és 40x
-Szemlencse: WF10x–16x
-Kerek tárgyasztal csíptetőkkel
-Diafragma lemez
-Beépített alsó LED-világítás
-2 db AA elem
-Levenhuk K50 kísérletező készlet

Levenhuk LabZZ – vadiúj mikroszkópok, kifejezetten a mikrokozmosz legfiatalabb felfedezőinek. A Levenhuk LabZZ mikroszkópok egyedi formájú testei gyönyörű, átlátszó színekben pompáznak: Holdkő, Ametiszt, Azúr és Lime. Minden egyes modellhez jár egy Levenhuk K50 kísérletező készlet, amely mindent tartalmaz, amire az otthoni, önálló kutatás során szükség lehet. A mellékelt színes használati útmutató érdekes és tartalmas olvasmány egy fiatal felfedező számára.

A Levenhuk LabZZ mikroszkópok három, minőségi (4- szeres, 10-szeres és 40-szeres nagyításra képes) objektívlencsével, széles látószögű, 10–16-szoros nagyítási fokú, két pozícióba csúsztatható szemlencsével rendelkeznek és akár 640-szeres nagyítást biztosítanak. A minőségi optikai elemek igazán világos, éles és élénk képeket készítenek a megfigyelt mintákról. A mikroszkópok alsó, változtatható fényerejű LED-világítással rendelkeznek, így lehetővé teszik átlátszó minták áteső fényben történő tanulmányozását.

A Levenhuk LabZZ M101 mikroszkópok főbb jellemzői:
Színes, gyermekek számára készült mikroszkóp akár 640-szeres nagyítással
Az eredeti módon kialakított műanyag test megbízható és könnyű
Négy gyönyörű színben kapható
Széles látószögű, 10–16-szoros nagyítási fokú, két pozícióba csúsztatható szemlencse
Az elemes megvilágítás lehetővé teszi a kültéri használatot
Energiahatékony, alsó LED-világítás
A csomag tartalmazza a Levenhuk K50 kísérletező készletet
A teljes leírás összecsukása

Hogy néz ki egy apró rovar jól kinagyítva? Milyen a növények belső szerkezete? Milyen organizmusok élnek egy csepp vízben? A Levenhuk LabZZ M101 Amethyst / Ametiszt mikroszkóppal a gyermekek választ kaphatnak ezekre a kérdésekre, illetve az ő fiatal és kíváncsi természetüket foglalkoztató más kérdésekre is. A készletben minden megtalálható, amire az első mikroszkópos kísérletekhez szükség lehet – előkészített mikroszkóp minták, speciális eszközök a mikroszkóppal végzett munkához és számos érdekes kísérletet tartalmazó, részletes használati útmutató. A mikroszkóp fényes, áttetsző ametiszt színének köszönhetően átlátszónak tűnik – csodálatos ajándék egy fiatal biológus számára!

Minőségi optikai elemek
A mikroszkópot kifejezetten gyermekek számára tervezték, azonban az optikai teljesítmény szempontjából ez a modell semmiképpen sem rosszabb, mint sok „felnőtt” mikroszkóp. A műszer három objektívlencsével van felszerelve. A nagyítás mértékének megváltoztatásához nem kell szüneteltetnie a munkát – a revolverfejjel gyorsan kicserélheti az objektívet. A modell egyedülállóságát a két pozícióba csúsztatható szemlencse adja, ami két szemlencsét helyettesít és 10-szeres, valamint 16-szoros nagyításra képes – ráadásul használata rendkívül könnyű. Mivel gyermekének nem kell cserélgetnie a szemlencsét, nem is fogja tudni elveszíteni azt. A három objektív és ez a szemlencse az alábbi nagyítási szinteket teszi lehetővé: 40x, 64x, 100x, 160x, 400x és 640x.

Mikroszkóp minták tanulmányozása
Egy légy szárnyának vagy egy hagyma részecskéinek megfigyeléséhez vékony, átlátszó mintát kell a kerek tárgyasztalra helyezni. A kényelmes csíptetők biztonságosan a helyén tartják a mintát – így nem tudja elveszíteni szem elől egy óvatlan mozdulat után sem. A (tárgyasztal alatt lévő) LED-diódák által kibocsájtott fény áthalad a mintán, amely nagyított képet hoz létre. Az állítható fényerő egy rendkívül kényelmes funkció – a megvilágítás még intenzívebbé tehető a vastag és kevésbé átlátszó minták esetében, a nagyon vékony és rendkívül átlátszó részeknél pedig mérsékelhető.

Kényelmes és biztonságos kialakítás
A mikroszkóptest ellenálló műanyagból készült – a műszer ezért rendkívül könnyű, mégis tartós és megbízható. Annak érdekében, hogy a megfigyelés ne legyen kényelmetlen, a mikroszkóp fejrésze 45°-ban dönthető. A mikroszkópot elemek működtetik – így a mikroszkóp használata biztonságosabb – a műszer így ráadásul hordozható is.

Érdekes felfedezések
A csomag része egy kísérletező készlet is, amiben megtalálható minden, amire az izgalmas, otthoni kísérletekhez szükség van. A részletes felhasználói útmutatóból gyermeke megtudhatja, hogyan működik egy mikroszkóp, milyen műveleteket végezhet és nem végezhet vele, hogyan készíthet mikroszkóp mintákat és hogyan tenyészthet mikroszkopikus méretű rákokat otthon, továbbá számos más, érdekes dolgot is megtanulhat.

Jellemzők:

Világos, gyermekek számára készült mikroszkóp akár 640-szeres nagyítással
Masszív és könnyű, érdekes formájú műanyag test
Két szemlencse egyben
Elemes megvilágítás kültéri használathoz
Energiahatékony, alsó LED-világítás
Kerek tárgyasztal csíptetőkkel

Levenhuk K50 kísérletező készlet tartalma:
„Attractive Microscope. Scrutinizing the Microcosm” („A mikroszkóp varázslatos világa. A mikrokozmosz felfedezése”) használati útmutató
Csipeszek
Rákkeltető (sórákok vagy kagylórákok (tengeri majmok))
Metszőgép
Flacon élesztővel
Flacon szurokkal
Flacon tengeri sóval
Flacon sórákkal
5 használatra kész minta
5 üres lemez
Pipetta
Porvédő

Típus
vegyes/optikai, biológiai mikroszkóp
Optikai anyagok
optikai műanyag
Nagyítás foka, x
40–640
Szemlencsecső átmérője, mm
30
Szemlencsék
WF10–16x
Objektívek
4x, 10x, 40x
Revolverfej
3 objektív
Tárgyasztal, mm
82 mm-es átmérőjű, csíptetőkkel
Tárgyasztal mozgatási tartomány, fókuszálási szerkezettel, mm
0-15 függőleges
Diafragma
diafragmalemez (6 rekesznyílással)
Fókusz
durva
Váz
műanyag
Háttérvilágítás
LED-lámpa
Fényerősség-beállítás
igen
Tápellátás
2 AA elem
Rendeltetés
Általános használatra tervezett termék.
A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják.
Használat
gyermekoktatás
Fényforrás elhelyezkedése
alsó
Kísérletező készlet a csomag tartozéka
igen

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Levenhuk LabZZ M101 mikroszkóp – ametiszt” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére