Akció!

Levenhuk Rainbow 2L mikroszkóp – különböző színekben

34,990Ft 24,990Ft

A csomag tartalma:

-Mikroszkóp
-Objektívek: 4-szeres, 10-szeres és 40-szeres
-Szemlencse: WF10x
-Tárgyasztal csíptetőkkel
-Diafragma lemez
-Kondenzor
-Beépített felső és alsó LED világítás
-Hálózati adapter
-3 db AA elem
-Levenhuk K50 kísérletező készlet

Levenhuk Rainbow 2L sorozat – öt szemkápráztató szín, minőségi üveg optika, ergonomikus kialakítás és kitűnő tartozékkészlet. A Levenhuk Rainbow 2L mikroszkóppal a tanulás kalanddá válik! A gyerekek felfedezhetik a mikrokozmoszt, és saját maguk tehetnek érdekes felfedezéseket – mennyivel érdekesebb, mint csupán az egyhangú tankönyvet elolvasni. A gyerekek sok új dolgot tanulhatnak meg a szobanövényekről és felépítésükről, megvizsgálhatják a macska szőrét és összehasonlíthatják azt egy emberi hajszállal, megfigyelhetik milyen sok mikroorganizmus él az akvárium vizének egyetlen cseppjében, és számos érdekes dolgot fedezhetnek fel.

A Levenhuk Rainbow 2L mikroszkópok 40-szerestől 400- szorosig terjedő nagyítással rendelkeznek – ez elegendő a gyermekek első biológiai kutatásához. A kombinált (felső és alsó) világításnak köszönhetően ezek a mikroszkópok alkalmasak átlátszó, félig átlátszó és nem átlátszó tárgyak megvizsgálásához – a mikroszkópokhoz használt mintáknak csak az ifjú felfedező képzelete szabhat határt! A mikroszkópok könnyű, de strapabíró műanyagból készültek. Minden Levenhuk Rainbow 2L mikroszkóphoz Levenhuk K50 kísérletező készlet jár.

A termékcsaládban megtalálható egy digitális mikroszkóp modell is, amellyel lenyűgöző képeket és videókat készíthet a megfigyelt mikroorganizmusokról.

A vonzó és stílusos Levenhuk Rainbow 2L Moonstone mikroszkóp még a legunalmasabb biológia órát is lenyűgöző kutatássá változtatja. Ezzel a mikroszkóppal a gyerekek felfedezhetik, hogy az őket körülvevő dolgok miből vannak, tanulmányozhatják a rovarokat és növényeket, megnézhetik, hogy a joghurtban tényleg vannak élő organizmusok és még sok más érdekes dolgot fedezhetnek fel. A Levenhuk Rainbow 2L Moonstone mikroszkóphoz kísérletező készlet is jár, így az ifjú felfedező azonnal használni tudja a mikroszkópot.

Magas minőségű üveg optika
A mikroszkóp minden optikai eleme magas minőségű és jól átlátszó üvegből készült. A fényáteresztő képesség további növelése érdekében a lencséket több rétegből álló bevonat védi, így a képek tiszták, élesek és kontrasztosak lesznek. A mikroszkóp három objektívlencsével van felszerelve, ami 40-szerestől 400-szorosig terjedő nagyítást tesz lehetővé. A nagyítást a revolverfej forgatásával tudja módosítani.

Átlátszó és nem átlátszó tárgyak megfigyelése
A minta megvizsgálásához helyezze a mikroszkóp tárgyasztalára, és rögzítse a két megfelelő tárgyasztal-csíptetővel. Ha a minta átlátszó, például egy vékony hagymaszelet vagy szúnyogszárny, akkor be kell kapcsolni az alsó világítást. Ha nem átlátszó tárgyakat – érméket, növény leveleit vagy papírt – szeretne tanulmányozni, akkor ne felejtse el bekapcsolni a felső világítást. Ha bekapcsolja az alsó és felső fényforrásokat is, akkor félig átlátszó mintákat is tanulmányozhat. A világítás fényereje állítható, így könnyedén beállíthatja a mintához legmegfelelőbb megvilágítást.

Átgondolt tervezés
A mikroszkóp teste könnyű, de strapabíró műanyagból készült. Kis súlyának köszönhetően könnyen hordozható, így a gyermek magával viheti az iskolába vagy a barátokhoz. A fejrész 45°-ban állítható a kényelmesebb megfigyelésekhez. Az eszköz használható elektromos csatlakozóaljzattal vagy elemmel is, így nem csak otthon vagy az iskolában, hanem akár kültéren is használható.

Vigyázat: Kérjük, a megfelelő feszültséggel kapcsolatban nézze meg a műszaki leírást, és soha ne próbálja meg a 110 V-os eszközt 220 V-os aljzathoz csatlakoztatni (és fordítva) átalakító használata nélkül. Ne feledje, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában a hálózati feszültség 110 V, míg a legtöbb európai országban 220–240 V.

Kísérletező készlet
A mikroszkóphoz jár Levenhuk K50 kísérletező készlet, amellyel számos izgalmas kísérletet végezhet, például megvizsgálhatja egy légy lábát, vagy akváriumi „háziállatokat” tenyészthet (sórákokat). A készlet tartalmaz egy színes felhasználói útmutatót a mikroszkóp használatára vonatkozó hasznos tanácsokkal, értékes tippekkel a mikroszkóp lemezeinek elkészítéséhez és a legszórakoztatóbb kísérletek leírásával.

Jellemzők:

Biológiai mikroszkóp 40–400x terjedő nagyítással
Öt élénk színben elérhető
Masszív és könnyű műanyag test
Felső és alsó LED-es világítási rendszer
Kísérletező készletet tartalmaz

Levenhuk K50 kísérletező készlet tartalma:

„Attractive Microscope. Scrutinizing the Microcosm” („A mikroszkóp varázslatos világa. A mikrokozmosz felfedezése”) használati útmutató
Csipeszek
Rákkeltető (sórákok vagy kagylórákok (tengeri majmok))
Metszőgép
Flakon élesztővel
Flakon szurokkal
Flakon tengeri sóval
Flakon sórákkal
5 használatra kész minta
5 üres lemez
Pipetta
Porvédő

Műszaki paraméterek:
Típus
vegyes/optikai, biológiai mikroszkóp
Optikai anyagok
optikai üveg
Nagyítás foka, x
40–400
Szemlencsecső átmérője, mm
23,2
Szemlencsék
WF10x
Objektívek
4x, 10x, 40x
Revolverfej
3 objektív
Tárgyasztal, mm
90×90, csíptetőkkel
Tárgyasztal mozgatási tartomány, fókuszálási szerkezettel, mm
0–15 függőleges
Kondenzor
NA 0,65
Diafragma
diafragmalemez (6 rekesznyílással)
Fókusz
durva
Váz
műanyag
Háttérvilágítás
LED-lámpa
Fényerősség-beállítás
igen
Tápellátás
220 V/50 Hz vagy 3 db AA elem
Fényforrás típusa
3–3,2 V-os LED (felső és alsó megvilágítás)
Rendeltetés
Általános használatra tervezett termék.
A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják.
Fényforrás elhelyezkedése
vegyes
Kísérletező készlet a csomag tartozéka
igen

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Levenhuk Rainbow 2L mikroszkóp – különböző színekben” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére