Akció!

Levenhuk Rainbow 2L PLUS mikroszkóp – Azúr

49,990Ft 34,990Ft

A csomag tartalma:

-Mikroszkóp
-Objektívek: 4x, 10x és 40x
-Szemlencse: WF16x
-Tárgyasztal csíptetőkkel
-Diafragma lemez
-Kondenzor
-Beépített felső és alsó LED világítás
-Hálózati adapter
-3 db AA elem
-Levenhuk K50 kísérletező készlet

A fényes és stílusos Rainbow 2L PLUS mikroszkópok a Levenhuk Rainbow 2L sorozat utódaiként kerültek piacra. Az új mikroszkópok az előző sorozat előnyeit ötvözik az új, kedvező funkciókkal. A mikroszkópok két világítási rendszerrel vannak felszerelve – ez azt jelenti, hogy átlátszó, félig átlátszó és nem átlátszó mikroszkóp mintákat figyelhet meg.

Minden modellhez Levenhuk K50 kísérletező készlet jár – ez a készlet segít a fiatal kutatóknak első önálló kísérleteik és kutatásaik elvégzésében. Az új mikroszkópok fő megkülönböztető jegye fejlett optikai elemeikben rejlik. Nagyobb nagyítást tesznek lehetővé (akár 640-szerest), és használhatják komoly kutatásokat végző, biológiát tanuló diákok. Minden mikroszkóp rugós objektívlencsével van felszerelve – kialakításuknak köszönhetően megakadályozzák a sérüléseket akkor is, ha az objektívlencse hozzáér a tárgylemezhez fókuszálás közben.

A Levenhuk Rainbow 2L PLUS mikroszkópok megbízható fém testtel rendelkeznek – ismertek hosszú élettartamukról, mely akkor is kitart, ha az egyetemeken, laboratóriumokban gyakran használják őket. Ezenfelül természetesen meg kell, hogy említsük a modern kialakítást és az öt világos színű testtel kapható változatot – ezen gyönyörű mikroszkópok valamelyike nagyszerűen fog mutatni gyermeke szobájában vagy az Ön asztalán.

A minket körülvevő világ tele van lenyűgöző dolgokkal, azonban néha sajnos ezek szabad szemmel nem láthatóak. Ahhoz, hogy láthassa a mikrokozmosz minden csodáját, megfigyeléseihez egy jó műszer kell, és a Levenhuk Rainbow 2L PLUS Moonstone / Holdkő mikroszkóp ehhez pont tökéletes! Ez a mikroszkóp széles nagyítási tartományt kínál: 64-szeres – 640-szeres nagyítás. A műszer lehetővé teszi növények és rovarok tanulmányozását, mikroorganizmusok megfigyelését, valamint a szabad szemmel nem látható érméken lévő karcolások vizsgálatát, és még rengeteg más dolgot. A készletben minden megtalálható, ami a mikrovilággal való ismerkedéshez kell. A Levenhuk Rainbow 2L PLUS Moonstone / Holdkő mikroszkóp tökéletes választás kíváncsi diákok és biológiát tanuló hallgatók számára.

Kiváló minőségű optikai elemek
Az optikai elemek rendkívül átlátszó üvegből készültek – lehetővé teszik a minimálisra csökkentett képtorzítást. A lencsén lévő többrétegű, speciális bevonat növeli az áteső fény mennyiségét. A kiváló minőségű optikai elemeknek köszönhetően a képek mindig élesek és kontrasztosak – a vizsgált minta legapróbb részleteit is látni fogja.

A mikroszkóp három, 64-szeres, 160-szoros és 640-szeres nagyítást biztosító objektívlencsével van felszerelve. A 40-szeres nagyítást biztosító objektívlencse egy speciális, rugós szerkezettel rendelkezik – ha egy kezdő véletlenül megérinti a mintát az objektívvel, a rugós lencse akkor is kissé behúzódik, így az optikai elemek és a minta nem sérülhet.

Univerzális világítás
A mikroszkóp két világítási rendszerrel rendelkezik. Az alsó világítás az átlátszó minták vizsgálatára szolgál – a fény áthatol a mintán és képet alkot. Ez a módszer alkalmazható az egy vízcseppben élő mikroorganizmusok vagy a növények legfinomabb metszeteinek megfigyelésekor. A felső világítás visszaveri a mintáról a fényt, így megfigyelhet olyan nem átlátszó objektumokat, mint a különböző típusú papírok, érmék és ruhaanyagok. Ha áttetsző (félig átlátszó) objektumot szeretne megfigyelni, akkor használja a felső és alsó világítást egyszerre. Az állítható fényerőnek köszönhetően kiválaszthatja az optimális világítási szintet minden egyes mintához.

Megbízhatóság és kényelem
A mikroszkóp megbízható fém testtel rendelkezik, így használható iskolákban és egyetemeken biológia-, illetve kémiaórákon. A fejrész 45 fokban dönthető, így lehetővé teszi, hogy a legkényelmesebb helyzetben tudja a megfigyelést végezni. Az egyszemes fejrész 360 fokban forgatható a tengelye körül, ami nagyon kényelmes csoportos munkavégzés esetén – nem kell magát a mikroszkópot elmozdítani, csak el kell forgatni a fejrészt. A világítás hálózati tápellátással és elemes üzemmódban is működik, így a műszer használható kültéren vagy üvegházban.

Vigyázat: Kérjük, a megfelelő feszültséggel kapcsolatban nézze meg a műszaki leírást, és soha ne próbálja meg a 110 V-os eszközt 220 V-os aljzathoz csatlakoztatni (és fordítva) átalakító használata nélkül. Ne feledje, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában a hálózati feszültség 110 V, míg a legtöbb európai országban 220–240 V.

Kísérletező készlet
A csomag részét képező Levenhuk K50 kísérletező készlet rendkívül hasznos lesz azok számára, akik most kezdik felfedezni a mikrokozmoszt. A készletben megtalálhatóak azonnal használható mikroszkóp-tárgylemezek, saját minták előkészítéséhez használható eszközök, illetve egy, a mikroszkóp szerkezetéről hasznos információkat, a használatra vonatkozó javaslatokat és a műszerrel elvégezhető érdekes kísérletek leírásait tartalmazó felhasználói útmutató

Jellemzők:

Biológiai mikroszkóp 64–640x terjedő nagyítással
Öt élénk színben elérhető
Masszív és tartós fém test
Felső és alsó LED-es világítási rendszer
Kísérletező készletet tartalmaz

Levenhuk K50 kísérletező készlet tartalma:

„Attractive Microscope. Scrutinizing the Microcosm” („A mikroszkóp varázslatos világa. A mikrokozmosz felfedezése”) használati útmutató
Csipeszek
Rákkeltető (sórákok vagy kagylórákok (tengeri majmok))
Metszőgép
Flakon élesztővel
Flakon szurokkal
Flakon tengeri sóval
Flakon sórákkal
5 használatra kész minta
5 üres lemez
Pipetta
Porvédő

Műszaki paraméterek:
Típus
vegyes/optikai, biológiai mikroszkóp
Optikai anyagok
optikai üveg
Fej
360°-ban forgatható
Nagyítás foka, x
64–640
Szemlencsecső átmérője, mm
23,2
Szemlencsék
WF16x
Objektívek
4х, 10х, 40хs (rugós szerkezettel)
Revolverfej
3 objektív
Tárgyasztal, mm
90×90, csíptetőkkel
Tárgyasztal mozgatási tartomány, fókuszálási szerkezettel, mm
0–8 függőleges
Kondenzor
NA 0,65
Diafragma
diafragmalemez (6 rekesznyílással)
Fókusz
durva
Váz
fém
Háttérvilágítás
LED-lámpa
Fényerősség-beállítás
igen
Tápellátás
220 V/50 Hz vagy 3 db AA elem
Fényforrás típusa
3–3,2 V-os LED (felső és alsó megvilágítás)
Rendeltetés
Általános használatra tervezett termék.
A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják.
Fényforrás elhelyezkedése
vegyes
Kísérletező készlet a csomag tartozéka
igen

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Levenhuk Rainbow 2L PLUS mikroszkóp – Azúr” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére