Akció!

Levenhuk Rainbow 50L mikroszkóp – Lime

49,990Ft 38,990Ft

A csomag tartalma:

-Mikroszkóp
-Objektívek: 4x, 10x és 40x
-Szemlencse: WF10x
-2x Barlow-lencse
-Tárgyasztal csíptetőkkel
-Diafragma lemez
-Kondenzor
-Beépített felső és alsó LED világítás
-Hálózati adapter
-2x AA elem
-Műanyag tok
-Levenhuk K50 kísérletező készlet

Levenhuk Rainbow 50L – a fényes, stílusos mikroszkópok tökéletesek a mikrokozmosz kezdő felfedezői, valamint tapasztalt biológusok számára. Ezek a mikroszkópok lehetővé teszik, hogy növényi és állati szöveteket vizsgáljon meg, és még többet tudhasson meg sejtszerkezetükről, élő organizmusokat figyeljen meg egy vízcseppben és sok más érdekes dolgot tehessen.

Minden modellhez egy Levenhuk K50 kísérletező készlet jár. A tapasztalt felhasználók nagyra értékelik majd a legmagasabb minőségű optikai elemeket és a megalkotott képeket. A kombinált világításrendszernek köszönhetően ezek a mikroszkópok alkalmasak átlátszó, nem átlátszó és félig átlátszó minták vizsgálatára. A Levenhuk Rainbow 50L mikroszkópok könnyű, mégis megbízható műanyag testtel rendelkeznek.

Más sorozatokhoz képest a Levenhuk Rainbow 50 L mikroszkópok szélesebb nagyítási tartományt kínálnak – hat fokozatú nagyítás áll rendelkezésre: 40x, 80x, 100x, 200x, 400x és 800x. Ráadásul ezekhez a mikroszkópokhoz megbízható műanyag tokot mellékelünk a biztonságos tárolás és szállítás érdekében.

Ez a sorozat 5-féle, stílusos, színes kivitelben kapható – így könnyen kiválaszthatja az Ön ízlésének leginkább megfelelőt.

A Levenhuk Rainbow 50L Moonstone / Holdkő mikroszkóp nagyszerű ajándék lehet a biológia és a tudományok iránt érdeklődőknek. A műszer lehetővé teszi a minket körülvevő környezetben lévő ismerős tárgyak megfigyelését 40-szeres, 80-szoros, 100-szoros, 200-szoros, 400-szoros és akár 800-szoros nagyítás alatt. Ezzel a mikroszkóppal megismerheti a növényi, állati és emberi szövetek szerkezetét, bepillanthat az általában előlünk rejtve maradó, saját mikrouniverzumukban élő, mikroszkopikus organizmusok életébe, és természetesen számos izgalmas kísérletet elvégezhet. A készletben minden olyan kellék megtalálható, amire egy kezdő felfedezőnek szüksége lehet – a doboz előre elkészített, azonnal megfigyelhető mikroszkóp-tárgylemezeket és a saját tárgylemezek elkészítéséhez szükséges eszközöket tartalmazza.

Magas fokú nagyítás
A mikroszkóphoz három darab, 40-szeres, 100-szoros és 400-szoros nagyítást biztosító objektívlencse jár. A nagyítás rendkívül könnyen módosítható – csak el kell forgatni a revolverfejet. A készletben lévő Barlow-lencse megduplázza az objektívvel elérhető nagyítást, így akár 800-szoros nagyítást is elérhet további tartozékok nélkül.
Minden optikai elem kiváló minőségű, igen átlátszó üvegből készült. A fényáteresztés fokozása érdekében a lencséket többrétegű bevonat fedi be. Ez a fajta kialakítás rendkívül részletes, éles és tiszta képek megalkotását teszi lehetővé.

Dupla világítás
A Levenhuk Rainbow 50L sorozat minden egyes mikroszkópja kétfajta LED-világítással rendelkezik. Az alsó világítás áteső fényben végzett megfigyeléseket tesz lehetővé; pl.: megfigyelhet mikroorganizmusokat egy csepp akváriumvízben vagy tanulmányozhatja a hagymahéj sejtszerkezetét. A felső világítás a nem átlátszó objektumokkal való munkavégzést teszi lehetővé – sok más érdekes dolog mellett különböző papírok és szövetek belső szerkezetét tekintheti meg. Félig átlátszó minták megfigyeléséhez mindkét világítást be kell kapcsolni. A könnyen használható fényerő-beállító szerkezettel minden mintához egyszerűen beállíthatja a legmegfelelőbb megvilágítást.

Felhasználóbarát kialakítás
A mikroszkóp műanyag teste tartós és könnyű. Annak érdekében, hogy megfigyeléseit a lehető legkényelmesebben végezhesse, a fejrész 45°-ban dönthető és 360°-ban forgatható a tengelye körül. Ez igazán akkor kényelmes, ha csoportos munkavégzés történik – nem kell mozgatnia a műszert, csak el kell forgatni a fejrészt a kívánt irányba. A mikroszkóp működtethető elektromos hálózatról vagy elemekkel is.

Vigyázat: Kérjük, a megfelelő feszültséggel kapcsolatban nézze meg a műszaki leírást, és soha ne próbálja meg a 110 V-os eszközt 220 V-os aljzathoz csatlakoztatni (és fordítva) átalakító használata nélkül. Ne feledje, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában a hálózati feszültség 110 V, míg a legtöbb európai országban 220-240 V.

Kísérletező készletet tartalmaz
A mikroszkóp mellé a Levenhuk K50 kísérletező készlet jár, melyben minden olyan kellék megtalálható, ami ez első zavartalan és izgalmas megfigyelésekhez szükséges. Kezdheti a készletben lévő, azonnal használható mikroszkóp minták megfigyelésével, majd folytathatja saját mikroszkóp-tárgylemezei elkészítésével. A doboz hasznos műszerek készleteit tartalmazza, valamint egy részletes felhasználói útmutatót, melyben megtalálható a mikroszkópokkal és megfigyelésekkel kapcsolatos összes információ, illetve a legérdekesebb kísérletek leírása.

Kényelmes tok
A mikroszkóphoz jár egy kényelmes műanyag tok. A tok a mikroszkóp tárolására szolgál, ezenfelül segít pormentesen tartani azt és szállítás közben megvédi a mechanikai sérülésektől.

Jellemzők:

Biológiai mikroszkóp 40–800x terjedő nagyítással
A csomag tartalmaz 2x Barlow-lencsét
Öt élénk színben elérhető
Masszív és tartós fém test
Felső és alsó LED-es világítási rendszer
Kísérletező készletet tartalmaz
Praktikus műanyag tokkal

Levenhuk K50 kísérletező készlet tartalma:

„Attractive Microscope. Scrutinizing the Microcosm” („A mikroszkóp varázslatos világa. A mikrokozmosz felfedezése”) használati útmutató
Csipeszek
Rákkeltető (sórákok vagy kagylórákok (tengeri majmok))
Metszőgép
Flakon élesztővel
Flakon szurokkal
Flakon tengeri sóval
Flakon sórákkal
5 használatra kész minta
5 üres lemez
Pipetta
Porvédő

Műszaki paraméterek:
Típus
vegyes/optikai, biológiai mikroszkóp
Optikai anyagok
optikai üveg
Fej
360°-ban forgatható
Nagyítás foka, x
40–800
Szemlencsecső átmérője, mm
23,2
Szemlencsék
WF10x
Objektívek
4х, 10х, 40хs (rugós szerkezettel)
Revolverfej
3 objektív
Tárgyasztal, mm
90×90, csíptetőkkel
Tárgyasztal mozgatási tartomány, fókuszálási szerkezettel, mm
0–11 függőleges
Kondenzor
NA 0,65
Diafragma
diafragmalemez (6 rekesznyílással)
Fókusz
durva
Váz
műanyag
Háttérvilágítás
LED-lámpa
Fényerősség-beállítás
igen
Tápellátás
220 V/50 Hz vagy 2 db AA elem
Fényforrás típusa
3–3,2 V-os LED (felső és alsó megvilágítás)
Rendeltetés
Általános használatra tervezett termék.
A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják.
Fényforrás elhelyezkedése
vegyes
Kísérletező készlet a csomag tartozéka
igen
Tok a csomag tartozéka
igen
Barlow-lencse
2x

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Levenhuk Rainbow 50L mikroszkóp – Lime” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére