Akció!

Levenhuk Rainbow 50L PLUS mikroszkóp – Lime

59,990Ft 48,990Ft

A csomag tartalma:

-Mikroszkóp
-Objektívek: 4x, 10x és 40x
-Szemlencse: WF16x
-2x Barlow-lencse
-Tárgyasztal csíptetőkkel
-Diafragma lemez
-Kondenzor
-Beépített felső és alsó LED világítás
-Hálózati adapter
-2 db AA elem
-Műanyag tok
-Levenhuk K50 kísérletező készlet

Levenhuk Rainbow 50L PLUS – a stílusos kialakítás, a kiváló optikai elemek és az ergonomikus test tökéletes ötvözete. Ahogy a Levenhuk Rainbow családhoz tartozó többi modell, ezek a mikroszkópok is ideálisak fiatal kutatóknak. Mindegyik modellhez jár a Levenhuk K50 kísérletező készlet, amiben minden megtalálható, ami a mikrokozmosz titkainak felfedezéséhez kell.

Fejlett optikai elemeikkel és a széles nagyítási tartománnyal a Levenhuk Rainbow 50L PLUS mikroszkópokat biológiát tanuló diákok és laboránsok is használhatják. A mikroszkóp optikai elemeit többrétegű bevonat fedi be és univerzális világítási rendszerrel rendelkeznek, amivel átlátszó, nem átlátszó és félig áttetsző minták vizsgálhatóak meg.

Ezeket a mikroszkópokat a nagyfokú nagyítási képességük teszi egyedülállóvá. A 2x Barlow-lencsének köszönhetően 64-szeres, 128-szoros, 160-szoros, 320- szoros, 640-szeres és akár 1280-szoros nagyítást is elérhet. A Levenhuk Rainbow 50L PLUS mikroszkópok rugós lencsével vannak felszerelve – ha a lencse hozzáér a tárgylemezhez a fókuszálás során, akkor a rugós szerkezet megvédi az optikai elemeket a sérüléstől. A mikroszkópok robosztus fém teste biztosítja a hosszú élettartamot akkor is, ha gyakran használják iskolában, egyetemen vagy orvosi laboratóriumokban.

Mindegyik mikroszkóp mellé egy speciális műanyag védőtok jár, ami védi a műszert a portól és a mechanikai sérülésektől. A Levenhuk D50L PLUS modell egy digitális mikroszkóp, amit fényképezéshez és videokészítéshez terveztek. Segít megosztani tanulmányai eredményeit barátaival, munkatársaival és családtagjaival.

A Levenhuk Rainbow 50L PLUS mikroszkóp 5 élénk színben kapható – csak válassza ki az Önnek leginkább tetsző darabot!

A Levenhuk Rainbow 50L PLUS Moonstone / Holdkő mikroszkóp nagyszerű ajándék lehet egy kíváncsi tinédzser, egy biológiát tanuló diák vagy egy laboráns számára. A műszer maximális nagyítási képessége 1280-szoros – ez éppen elég ahhoz, hogy lássa a legkisebb részleteket is a megfigyelt mikroszkóp mintákon. A modell megbízható, robosztus testtel rendelkezik – a Rainbow 50L PLUS Moonstone / Holdkő mikroszkóp otthon és iskolákban vagy egyetemeken, laboratóriumi munka során is használható.

Magas fokú nagyítás
A készlet három objektívlencsét tartalmaz. A legnagyobb teljesítményű (40-szeres nagyítást biztosító) objektív egy rugós védőszerkezettel van felszerelve. Ez a szerkezet biztosítja az optikai elemek biztonságát. Ha az alsó objektívlencséket túlságosan leengedi, és megérinti vele a mintát, az objektívlencse visszahúzódik, így megakadályozza az esetleges sérüléseket. A készletben 2x Barlow-lencse is található, ami megduplázza a nagyítást. A mikroszkóp szabványos kiszerelésben 64-szeres, 128-szoros, 160-szoros, 320-szoros, 640-szeres és 1280-szoros nagyítást biztosít.

Magas fokú nagyítás
Az optikai elemek minőségi, igen átlátszó üvegből készültek. A lencsét többrétegű, speciális, tükröződésmentes bevonat fedi be. A képek fényesek, tiszták és kontrasztosak lesznek – ez pedig különösen fontos nagyfokú nagyítás esetén.

Kombinált világítás – fedezze fel a mikroszkóp minták sokféleségét
Ez a modell két LED-világítási rendszerrel van felszerelve. Az alsó világítás átlátszó minták megtekintéséhez kell. Meg tudja majd vizsgálni például egy méh szárnyát vagy mikroorganizmusokat fedezhet fel az akvárium vízében. A felső világítás lehetővé teszi nem átlátszó (átlátszatlan) objektumok, pl.: papír vagy fém megfigyelését. Ezzel a modellel félig átlátszó objektumokkal dolgozhat a felső és alsó világítás egyidejű használatával. A világítási rendszer fényereje állítható.

Ergonómiai tervezés és megbízhatóság
A mikroszkóp rendkívül megbízható, robosztus fém testtel rendelkezik. A 45 fokban megdöntött és 360 fokban elforgatható fejrész biztosítja a műszer lehető legkényelmesebb használatát. Ez különösen akkor kényelmes, ha csoportos munkavégzés történik – a hatékonyabb megfigyelés érdekében csak forgassa el a fejrészt ahelyett, hogy a teljes mikroszkópot elmozdítaná.
A mikroszkóp kültéren is használható – a világítási rendszer hálózatról vagy szabványos AA elemekkel működtethető.

Vigyázat: Kérjük, a megfelelő feszültséggel kapcsolatban nézze meg a műszaki leírást, és soha ne próbálja meg a 110 V-os eszközt 220 V-os aljzathoz csatlakoztatni (és fordítva) átalakító használata nélkül. Ne feledje, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában a hálózati feszültség 110 V, míg a legtöbb európai országban 220–240 V.

Kísérletező készlet
A Levenhuk Rainbow 50L PLUS Moonstone / Holdkő mikroszkóp mellé egy speciális kísérletező készlet jár. A Levenhuk K50 kísérletező készletet gyermekeknek és felnőtt kezdőknek fejlesztették ki első önálló kísérleteik elvégzéséhez. Azt javasoljuk, hogy a megfigyelést az azonnal használható mikroszkóp-tárgylemezekkel kezdje, majd némi tapasztalatszerzés után próbáljon meg előkészíteni néhány saját mintát a készletben lévő eszközök segítségével. A felhasználói útmutatóban megtalálható minden hasznos információ a mikroszkópról és felépítéséről, illetve részletes kísérletleírásokat, valamint tippeket olvashat a mikroszkóp-tárgylemezek előkészítéséről.

Védőtok tároláshoz és szállításhoz
A mikroszkóphoz jár egy megbízható és kényelmes műanyag tok. A tok megvédi a műszert az ütődésektől és a portól.

Jellemzők:

Biológiai mikroszkóp 64–1280x terjedő nagyítással
A csomag tartalmaz 2x Barlow-lencsét
Öt élénk színben elérhető
Masszív és tartós fém test
Felső és alsó LED-es világítási rendszer
Kísérletező készletet tartalmaz
Praktikus műanyag tokkal

Levenhuk K50 kísérletező készlet tartalma:

„Attractive Microscope. Scrutinizing the Microcosm” („A mikroszkóp varázslatos világa. A mikrokozmosz felfedezése”) használati útmutató
Csipeszek
Rákkeltető (sórákok vagy kagylórákok (tengeri majmok))
Metszőgép
Flakon élesztővel
Flakon szurokkal
Flakon tengeri sóval
Flakon sórákkal
5 használatra kész minta
5 üres lemez
Pipetta
Porvédő

Műszaki paraméterek:
Típus
vegyes/optikai, biológiai mikroszkóp
Optikai anyagok
optikai üveg
Fej
360°-ban forgatható
Nagyítás foka, x
64–1280
Szemlencsecső átmérője, mm
23,2
Szemlencsék
WF16x
Objektívek
4х, 10х, 40хs (rugós szerkezettel)
Revolverfej
3 objektív
Tárgyasztal, mm
90×90, csíptetőkkel
Tárgyasztal mozgatási tartomány, fókuszálási szerkezettel, mm
0–11 függőleges
Kondenzor
NA 0,65
Diafragma
diafragmalemez (6 rekesznyílással)
Fókusz
durva
Váz
fém
Háttérvilágítás
LED-lámpa
Fényerősség-beállítás
igen
Tápellátás
220 V/50 Hz vagy 2 db AA elem
Fényforrás típusa
3–3,2 V-os LED (felső és alsó megvilágítás)
Rendeltetés
Általános használatra tervezett termék.
A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják.
Fényforrás elhelyezkedése
vegyes
Kísérletező készlet a csomag tartozéka
igen
Tok a csomag tartozéka
igen
Barlow-lencse
2x

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Levenhuk Rainbow 50L PLUS mikroszkóp – Lime” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére