Jelenleg nem kapható!

Multifunkcionális vágóeszköz

6,990Ft 2,990Ft

A csomag tartalma:

– 1 db Multifunkcionális vágóeszköz

Elfogyott

 

Képzeld magad elé, amint épp egy faágat készülsz metszeni, szerelés közben elvágni egy drótot vagy éppen költözés után fel szeretnéd gyorsan bontani a leragasztott dobozokat.

Ezekhez általában különböző vágó felszerelésre van szükséged, melyeket képtelenség folyton magadnál tartani a megfelelő helyzetben.

Egy ilyen többfunkciós vágóeszköz viszont önmagában tartalmazza mindazt a szerszámot, amire neked ezekhez a műveletekhez szükséged van.

Egyetlen dolgot kell csak minden alkalommal magadnál tartanod, bármilyen hasonló munkát is szeretnél elvégezni otthonodban, így jóval gyorsabban és hatékonyabban tudod majd elvégezni a munkát.

Ezt a vágóeszközt arra tervezték, hogy olyan merev vagy szilárd dolgokat is el tudj vele vágni, mint egy műanyag cső, egy faág, egy kerti locsolócső, reluxa, drótkötél és a többi, melyekkel szembe kerülsz a mindennapokban a ház körül.

Az éles pengék lehetővé teszik, hogy hamar elvégezhesd a vágásokat illetve extra pengéket is találsz a fogó végében, melyekkel kicserélheted a már elhasználódott pengét.

Ha szeretsz otthon saját magad alkotni, kézműves munkáidhoz is remekül használhatod!

 

A Multi vágóeszköz a legszélesebb körű vágóeszköz.

A Multi vágóeszköz egy erőteljes vágóegységet tartalmaz, amely kiválóan alkalmas kötél, fa, bőr, gumi vágására; egy drótvágó, amely kiválóan alkalmas rézhuzal, alumínium acélhuzal vágására, ideális vágószekrények, szőnyeg és gipszkarton számára!

A borotvaéles penge minden pillanatban hihetetlen vágóerőt hoz létre!

Tulajdonságok:

– Anyaga: acél + polipropilén + cink és vasötvözet

– Súlya: kb. 500 g

– Mérete: 26,5 x 13 cm

Bemutató videó:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Multifunkcionális vágóeszköz” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére